Σπούδασα Λογοθεραπεία στο Α.Τ.Ε.Ι Ιωαννίνων, από όπου αποφοίτησα το 2005. Εργάστηκα σε ιδιωτικά κέντρα στην Αθήνα δουλεύοντας στο παιδιατρικό τομέα. Οι κυρίες δυσκολίες των περιστατικών ήταν η αποκατάσταση αρθρωτικών και φωνολογικών δυσκολιών , αναπτυξιακές και νευρολογικές διαταραχές καθώς και δυσκολίες στη σίτιση και την μάσηση. Παράλληλα ως ιδιώτης συνεργάστηκα με ενήλικες που αντιμετώπιζαν δυσκολίες στην επικοινωνία από εγκεφαλικά επεισόδια, Parkinson, νευροεκφυλιστικές νόσους όπως και λαρρυγκεκτομηθέντες.

Το 2009 αφού ολοκλήρωσα ένα κύκλο προϋπηρεσίας καθώς και εκπαιδεύσεων σε παιδιά με αναπτυξιακές και νευροεξελικτικές δυσκολίες ξεκίνησα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές με τίτλο MSc Human Communication στο City University του Λονδίνου.

Το 2011 επέστρεψα στην Αθήνα έχοντας ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές και συνέχισα να εργάζομαι ως ιδιώτης. To 2013 δημιούργησα στην Νέα Φιλαδέλφεια το δικό μου γραφείο λογοθεραπείας. Στόχος αποτελεί η εξατομικευμένη αντιμετώπιση όλων των διαταραχών της επικοινωνίας στο δυνατόν καλυτέρα οργανωμένο πλαίσιο.

Tηλ.2102589781 Kιν. 6973835496   /  kapetanakiskostas@hotmail.com   / Σολωμού 20 Νεα Φιλαδέλφεια

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
  • xo